Известие

Collapse
No announcement yet.

не може да се "изреже"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не може да се "изреже"

Здравейте, обиколих софийските "майстори"
    и пак проблема си остава, а налях не малко кинти.
    Та по същество...равномерни обороти, пали от раз ивсичко на ред, докато не реша да я резна...стига до 4к оборота и тъкмо тръгва да се изстрелва и заглъхва...все едно не стига гориво. Винаги я държа с поне половин резервоар бензин (има и газ). От ниски обороти си ускорява добре до към 3800-4000 оборота и умира дееба. Принуден съм да ги дръпкам на газ, а тоя бензин за кво го сипвам...
    Ха дано дадете идея и ви пожелавам мнооооого приятни километри
    145 1.6 boxer
    146ti

Провери какво налягане прави бензиновата помпа, щото наистина може да не и стига гориво, особенно щом няма проблем на газ.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщение
      Здравейте, обиколих софийските "майстори"
      и пак проблема си остава, а налях не малко кинти.
      Та по същество...равномерни обороти, пали от раз ивсичко на ред, докато не реша да я резна...стига до 4к оборота и тъкмо тръгва да се изстрелва и заглъхва...все едно не стига гориво. Винаги я държа с поне половин резервоар бензин (има и газ). От ниски обороти си ускорява добре до към 3800-4000 оборота и умира дееба. Принуден съм да ги дръпкам на газ, а тоя бензин за кво го сипвам...
      Ха дано дадете идея и ви пожелавам мнооооого приятни километри
      Кои са тия "майстори" къде един пробит боксер не могат да оправят ? Какво е правено, сменяно по колата, какви са съмненията и т.н. Това обяснение колега е подобно на оня стар виц, къде един отишъл, че му бил сплескан у.. а се оказало че не чува тоест подробности трябват.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

ма не е боксер бе колега...чистокръвна ti-ка
        боксера умре преди 3 години
        сервизите не ща да ги плюя публично, че за съжаление ги познавам лично хората и ми е малко гадно да ви разправям как не могат да се оправят с един радиатор, па камо ли друго...
        бензиновата помпа я сменям 2 пъти и проблема се появява понякога- не винаги е така
        понякога върви като за световно, друг път е като стара жигула...
        то не бяха помпи вариатори дебитомери ламбди свещи кабели...не помня вече какво съм пробвал

---------- Post added at 07:52 ---------- Previous post was at 07:50 ----------

иначе лисан е бог на боксерите...прави ги да пеят народни песни в бърз ритъм
        145 1.6 boxer
        146ti

Comment

Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщение
          ма не е боксер бе колега...чистокръвна ti-ка
          боксера умре преди 3 години
          сервизите не ща да ги плюя публично, че за съжаление ги познавам лично хората и ми е малко гадно да ви разправям как не могат да се оправят с един радиатор, па камо ли друго...
          бензиновата помпа я сменям 2 пъти и проблема се появява понякога- не винаги е така
          понякога върви като за световно, друг път е като стара жигула...
          то не бяха помпи вариатори дебитомери ламбди свещи кабели...не помня вече какво съм пробвал

---------- Post added at 07:52 ---------- Previous post was at 07:50 ----------

иначе лисан е бог на боксерите...прави ги да пеят народни песни в бърз ритъм
          Пробвал да се разбира, че си сменил всичко с чисто нови и не се оправя колата и кога си ги сменил.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колега въздушния филтър да не е спортен? И мойта го правеше тва след 3-4 оборота.Смених го с друг и вече нема ядове

Comment

Здравей,според мен може въздуха да не и стига провери филтъра.Успех!
              Alfa Romeo 145 Twin Spark 1.6 120hp

Comment

Мда това ми беше мисълта,можеби не диша или е дебитомеп или ламбда сонда

Comment

ама ако се дави ще излиза черен пушек
                  на място също не може да се изфорсира и все си мисля, че няма бензин
                  ама помпата е сменена, филтъра също
                  145 1.6 boxer
                  146ti

Comment

Не мисля че трябва да излиза черен пушек,освен ако не гори масло.Ако и на студено го прави виж стъпковиа мотор

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:20 ----------

Но така както си го представям или не и стига въздух или е дебитомер.

Comment

Да не би самия бензин да не е качествен ? Хммм освен филтър друго не ми идва на ум , ако искаш свали го само за проба на място?
                      Alfa Romeo 145 Twin Spark 1.6 120hp

Comment

И на мен.Иначе от бензина чак такава разлика едвали,но може.Забелязъл, че като сипвам 100 ми харчи по-малко и върви по-добре от 95-8.

Comment

регулатор на горивото ?!
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

нищо не ми говори регулатор на горивото
                            145 1.6 boxer
                            146ti

Comment

Working...
                            X